Drůbež (celkem 266)
Kuřecí prsa ve Váhalově slanině
Drůbež → Začneme přípravou nádivky smícháním nasekaných nakládaných sušených rajčat a nahrubo nastrouhané mozzarelly. Kuřecí prsa nařízneme podélně z boku, aby vznikla kapsa, kterou naplním ... Pokračovat »
Kuřecí prsa ve Váhalově slanině
Drůbež → Začneme přípravou nádivky smícháním nasekaných nakládaných sušených rajčat a nahrubo nastrouhané mozzarelly. Kuřecí prsa nařízneme podélně z boku, aby vznikla kapsa, kterou naplním ... Pokračovat »
Kuřecí kotlík se zeleninou
Drůbež → Maso nakrájíme na kostičky a 8 -10 minut smažíme zvolna na margarínu ochuceném trochou soli nebo Knorr Aromatem. (Pokud používáte stehna bez kosti, potom pomalu smažte dalších 10 m ... Pokračovat »
Smetanovo rajčatové kuře
Drůbež → Kuřecí prsíčka nakrájíme na nudličky. Na oleji dozlatova osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku. Přihodíme nakrájená kuřecí prsíčka a opečeme. Přidáme rajský protlak a cukr a chvilk ... Pokračovat »
Kuřecí v pivním těstíčku
Drůbež → Kuřecí maso nakrájíme,osolíme a okořeníme kořením na kuře. V misce si připravíme těstíčko ze dvou vajíček, které našleháme, špetky soli a hladké mouky. Nakonec přilijeme pivo. Mas ... Pokračovat »
Smažené krůtí maso se žampiony
Drůbež → Krůtí maso nakrájíme na kousky a vložíme do mísy. Osolíme, opepříme. Na pánvi rozehřejeme olej a maso opečeme doměkka. Ke konci opékání posypeme 1 lžící Solamylu, přidáme rajčata, ... Pokračovat »
Pečený králík v marinádě
Drůbež → Cibuli a česnek nakrájené na kolečka, promícháme s worcesterem, octem, cukrem, kečupem, chilli, solí a pepřem. Králíka naporcujeme a naložíme do marinády nejlépe přes noc. Pak přen ... Pokračovat »
Kuře s nudlemi
Drůbež → Nejprve si připravíme omáčku smísením všech uvedených surovin kromě vývaru. Vývar přiléváme nakonec postupně do omáčky a pořádně vymícháme. Smícháme olej se sezamovým. Polovinu ... Pokračovat »
Čtverečky plněné kuřecí směsí
Drůbež → Listové těsto rozválíme na silnější plát (asi 5 mm) a rozkrájíme jej na větší čtverečky . Do poloviny z nich vypíchneme formičkou ve středu kruhové otvory. Na plech dáme papír na p ... Pokračovat »
Kuřecí plátky zapečené s lečem
Drůbež → Maso lehce naklepeme, osolíme, opepříme a narovnáme do pekáčku. Poklademe lečem, posypeme nastrouhanou Nivou a zalijeme smetanou a upečeme. Ke konci pečení poklademe plátky tvrdého ... Pokračovat »
Kuře po indicku
Drůbež → Kuře naporcujeme, osolíme a ze všech stran opečeme na másle dozlatova. Vyjmeme, do zbylého tuku dáme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek, přidáme oloupaná a nakrájená rajčata, vše ... Pokračovat »
Sladkokyselé kuře
Drůbež → Kuře potřeme rozdrceným česnekem, osolíme a přidáme ostatní suroviny a dáme péct do předehřáté trouby. Pečeme do měkka. ... Pokračovat »
Krůtí měšec
Drůbež → Maso naklepeme, posypeme grilovacím kořením a potřeme hořčicí. Na tuku zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájenou slaninu a orestujeme. Pak přidáme na kostičk ... Pokračovat »
Šťavnatý králík
Drůbež → Bůček nakrájíme na plátky, které poklademe na dno pekáčku a okmínujeme, na bůček položíme králíka. Česnek utřeme se solí a pomažeme králíka. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, pod ... Pokračovat »
Kuře se zeleninou
Drůbež → Do pekáče nalijeme olej, na kousky pokrájené brambory, cibuli, papriku, rajčata osolíme, okořeníme bazalkou a oregánem. Navrstvíme kuřecí čtvrtky okořeněné kořením na kuře, pokapem ... Pokračovat »
Kuřecí roláda
Drůbež → Plát z obou stran osolíme a kůží položíme dolů. Na plát masa rozložíme kolečka šunkového salámu. Na pánvi si rozehřejeme máslo a na něm osmažíme nakrájené žampiony. Pak přidáme ve ... Pokračovat »
Kuře na cibuli
Drůbež → Cibuli si nakrájíme na půl kolečka a navrstvíme do pekáče. Opepříme a zalijeme rajským protlakem. Na tuto směs klademe osolená a kmínem poprášená stehna. Lehce podlijeme vývarem a ... Pokračovat »
Pečená kachna
Drůbež → Kachnu zvenku i zevnitř osolíme a pokmínujeme. Vložíme ji do pekáče, v předehřáté troubě nejprve zapečeme, potom podlijeme vodou a za občasného přelévání vypečenou šťávou a podlévá ... Pokračovat »
Králík mnoha chutí
Drůbež → Králíka naporcujeme, dobře osolíme a potřeme prolisovaným česnekem. Ze zbylých surovin připravíme marinádu, kterou polijeme porce králíka a necháme odležet do druhého dne v chladu. ... Pokračovat »
Králík na sladko
Drůbež → Maso orestujeme po obou stranách v hlubší pánvi na oleji.Na tom samém oleji pak osmahneme cibuli, přidáme rajčata. Poté do pánve vrátíme maso, poprášíme jej kari a osolíme. Přidáme ... Pokračovat »