Drůbež (celkem 266)
Kuřátko s nádivkkou
Drůbež → Kuře naplníme nádivkou, zašijeme, osolíme. Pokryjeme ho slaninou a pečeme do zlatova. ... Pokračovat »
Kuřecí překvapení v alobalu
Drůbež → Z očištěného kuřete nakrájíme porce, osolíme a balíme do alobalu. Na každou porci dáme plát slaniny, kousek jater a ananasu. Dále kořeníme česnekem, cibulí a hořčicí. ... Pokračovat »
Kuřecí prsíčka "Pojarski"
Drůbež → Máslo rozsekáme s cibulí, okořeníme, přidáme žloutky, žemli, máslo a vše smícháme se strouhankou. Tvoříme placky, které smažíme na oleji. ... Pokračovat »
Kuřecí prsíčka
Drůbež → Máslo rozsekáme s cibulí, okořeníme, přidáme žloutky, žemli, máslo a vše smícháme se strouhankou. Tvoříme placky, které smažíme na oleji. ... Pokračovat »
Marinované kuřecí řízky
Drůbež → Kuřecí řízky se nechají marinovat přes noc. Poté v misce smícháme půl napůl strouhanku + strouhaný sýr najemno a v této směsi řízky rovnou z marinády obalíme. Pečeme v troubě na pe ... Pokračovat »
Kuře na šalvěji
Drůbež → Každý řízek podélně rozřízneme a vložíme do misky. Olej smícháme s nasekanou šalvějí, citrónovu kůrou, šťávou, pepřem, solí a feferonkou. Maso ve směsi několik hodin marinujeme a p ... Pokračovat »