Grilované maso (celkem 15)
Alsaské zelí s uzeninami
Grilované maso → Na sádle opečeme silnější plátek slaniny tak, aby zesklovatěl, slaninu vyndáme na talířek a ve výpeku lehce osmažíme nahrubo nakrájenou cibuli (cca 3 minuty), vmícháme vymačkané ... Pokračovat »
Kuřecí satay
Grilované maso → Suroviny na marinádu rozmixujeme do hladké pasty. Kuřecí stehna nakrájíme na silnější proužky. Ty napichujeme a současně omotáváme okolo grilovacích jehel tak, aby vznikly malé záv ... Pokračovat »
Kuřecí Satay
Grilované maso → Suroviny na marinádu rozmixujeme do hladké pasty. Kuřecí stehna nakrájíme na silnější proužky. Ty napichujeme a současně omotáváme okolo grilovacích jehel tak, aby vznikly malé záv ... Pokračovat »
Grilovaný náhrdelník
Grilované maso → Zeleninu si předem připravíme nakrájenou na větší kostky. Nebát se a nechat skutečně větší kusy, protože na ohebné grilovací jehle se pohodlně grilují. Žampiony můžeme napíchnou ce ... Pokračovat »
Marinovaný jehněčí špíz
Grilované maso → Maso nakrájíme na kousky a vložíme do mísy. Na marinádu rozmícháme olej, 150ml vody, bylinky a 1 rozdrobený bobkový list. Přimícháme prolisovaný česnek, víno a citronovou šťávu. Ma ... Pokračovat »
Grilovací klobásky v trojobalu
Grilované maso → Klobásky obalíme v mouce , vajíčku a strouhance.Pomalu smažíme na oleji .Podáváme s bramborovou kaší a zeleninou ... Pokračovat »
Pikantní kuřecí křidélka
Grilované maso → V misce smícháme sojovou omáčku s medem. Přidáme prolisovaný česnek, chilli koření. Ochutíme solí a pepřem. Křidélka necháme v marinádě odležet cca 3 hodiny a poté grilujeme ze vše ... Pokračovat »
Grilované kuřátko na česneku
Grilované maso → Kuřátko omyjeme a ochutíme solí, pepřem a grilovacím kořením. Máslo necháme rozpustit a smícháme s prolisovaným česnekem. Kuřátko potřeme česnekovým máslem a grilujeme. Kuře během ... Pokračovat »
Jogurtová marináda
Grilované maso → Jogurt v míse smícháme s nasekanou cibulí a prolisovanými stroužky česneku. Okořeníme kari kořením a dochutíme solí a pepřem. Maso marinujeme cca 3 hodiny. ... Pokračovat »
Pikantní marináda
Grilované maso → Olivový olej rozehřejeme v kastrůlku spolu s česnekem. Přidáme vinný ocet, cukr, koření. Osolíme a opepříme. Vaříme do zhnědnutí a poté necháme vychladnout. ... Pokračovat »
Rybí špízy se zeleninou
Grilované maso → Rybí maso nakrájíme na špalíčky. Vložíme do mísy s částí oleje, osolíme, okořeníme,přidáme nasekaný kopr a zakapeme citronovou šťávou. Rybí maso opatrně promícháme a necháme v chla ... Pokračovat »
Pivovarské jehly
Grilované maso → Maso nakrájíme na kousky, dáme do misky a zalijeme směsí oleje, piva a grilovacího koření. Promícháme a necháme v chladu odležet 4 hodiny. Potom maso střídavě s plátky paprik a ... Pokračovat »
Kotlety New York
Grilované maso → Maso nařežeme k spodní kosti, nedořezáváme až dolů, aby maso drželo pohromadě podél kosti a jednu mezi kostí, vzniknou tak dvě kotlety jedna s kostí a jedna bez. Do každé z kotlet ... Pokračovat »
Kuřecí řízky v marinádě- GRILOVANÉ
Grilované maso → Rozčtvrtit banán a zabalit do plátku šunky a omočit v marinádě. MARINÁDA: koňak,olej a koření. Namočené konce závitku ještě namočíme v nastrouhaném sýru. Pak to zabalíme do naklepa ... Pokračovat »
Patizon plněný mletým masem
Grilované maso → Patizon oloupeme, odřízneme vršek a vnitřek vydlabeme lžící. Maso promícháme se žemlí namočenou v mlécee, vejcem, na kostičky nakrájenou slaninou, nastrouhaným sýrem, osolíme, opep ... Pokračovat »