Hovězí maso s balkánským sýrem
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Hovězí maso
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 11 789×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Hovězí maso s balkánským sýrem ingredience:
4 plátky hovězí roštěné, 1 lžíce olivového oleje, špetka soli, špetka pepře, 2 civule, 1 lžíce másla, 200g balkánského sýra, tuk na vymazání zapékací mísy
Hovězí maso s balkánským sýrem postup:
Omyté, osušené plátky masa po obou stranách naklepeme, osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji prudce orestujeme. Pak je vložíme do vymazané zapékací mísy, posypeme na kolečka nakrájenou cibulí, pokropíme rozpuštěným máslem a hustě posypeme hrubě nastrouhaným sýrem. Pečeme asi 40 minut.Fotografie
Ohodnoťte recept "Hovězí maso s balkánským sýrem"
Zkuste také
Reklama