Křehká roláda s majonézou
Zařazeno v kategorii: Recepty - Předkrmy > Teplé předkrmy
Autor: mawa
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 10 193×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Křehká roláda s majonézou ingredience:
Těsto na roládu:
4 vejce
4 lžíce hladké mouky
1 lžíce nasekané pažitky
1 lžička nasekaných mandlí
špetka soli
Náplň:
100 g opečených plátků slaniny (může být nahrazeno dušenou šunkou)
4 listy hlávkového salátu
100 g sýru feta
1 čerstvá paprika
6 lžic Majonézy Hellmann´s
Křehká roláda s majonézou postup:
Vejce našleháme do pěny, osolíme a přidáme mouku, nasekané mandle a pažitku. Pekáč vyložíme pečícím papírem a rozetřeme těsto. Pečeme 7 minut při 180° Celsia. Upečené těsto ještě zatepla zavineme do rolády a necháme vychladnout. Vychladlou roládu rozvineme, potřeme majonézou, posypeme nadrobno nakrájenou paprikou, poklademe plátky slaniny, feta sýru, listy salátu a zavineme v roládu. Necháme uležet v chladu cca 30 min. Podáváme nakrájené na plátky.Fotografie
Ohodnoťte recept "Křehká roláda s majonézou"
Zkuste také
Reklama