Recepty - Předkrmy (celkem 224)
Muffiny se Šunkou nejvyšší jakosti a vejcem
Teplé předkrmy → Předehřejeme troubu na 180°C. Pečící plech na muffiny vystříkáme sprejem na pečení. Jednotlivé šunky vložíme do každé formy muffinu. Do spodní části každého pohárku muffinu přidá ... Pokračovat »
Kovbojské fazole
Teplé předkrmy → Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme slaninu, pak nakrájenou klobásu , opečeme a přidáme nakrájené papriky , nakonec čili fazole a červené fazole propláchnuté. Dochutíme koř ... Pokračovat »
Čekankové puky se sýrem Tartare
Studené předkrmy → Rozdělte čekanku na jednotlivé puky, ozdobte je kostičkami vykrájeného pomeranče, Tartare Apérifrais Provence, na sucho praženými nasekanými vlašskými ořechy, brusinkami a na závěr ... Pokračovat »
Bezlepková palačinka plněná tvarohovo-tuňákovým krémem, salátem lollo-bianco, tuňákem a strouhaným sýrem
Studené předkrmy → Bezlepková palačinka: Smícháme pohankovou mouku s moukou Jizerkou, přidáme žloutky (je nutné použít pouze žloutky, jinak by těsto pěnilo a při pečení by bylo bublinaté), sůl a ml ... Pokračovat »
Křupavá bageta s tuňákem Rio Mare, zastřeným křepelčím vajíčkem a salátem v medovém dresinku
Studené předkrmy → Šikmým řezem ukrojíme z bagety 4 delší plátky, silné asi 1 cm a lehce je potřeme olivovým olejem a opečeme v troubě. Připravíme dresink: do medu, hořčice, balsamica, metlou zašlehá ... Pokračovat »
tousty
Teplé předkrmy → Viz. http://www.rychle.4fan.cz/?p=7 veku nakrájíme a posypeme ingrediencemi, zakápneme kečupem. Dáme do mikrovlnky na 2 minuty ... Pokračovat »
Tvarohové tyčinky
Studené předkrmy → Z tvarohu, mouky,změklého másla a špetky soli vypracujeme v těsto, které rozválíme na pomoučeném válu na placku.Potřeme jí rozšlehaným vejcem, posypeme solí a kmínem a rádýlkem nak ... Pokračovat »
TZATZIKI - originál
Studené předkrmy → Okurku oloupeme a nakrájíme či nastrouháme na velmi drobné nudličky - pokud možno zbavíme semínek!!! Řecký jogurt dáme do středně velké misky. (Nemáme-li originální řecký jogurt, s ... Pokračovat »
Rohlíčky s cherry rajčátky, šunkou a sýrem
Studené předkrmy → V mléce rozmíchejte cukr a zahřejte ho. Přidejte rozdrobené droždí a nechte v hrníčku vzejít kvásek. Do mísy nasypte mouku, přilijte rozpuštěné máslo, kvásek a dodejte špetku soli. ... Pokračovat »
Hamburger s mozzarellou a špenátem
Teplé předkrmy → Housku překrojte na polovinu a vnitřní stranu opečte pod rozpáleným grilem. Pod gril položte také osolené maso vytvarované do podoby hamburgeru. Opečte ho po obou stranách, podle c ... Pokračovat »
Placičky s provensálským kořením a rozinkami
Recepty - Předkrmy → Syrové brambory oloupeme, nastrouháme na jemném struhadle. Přebytečnou vodu slijeme. Zasypeme hladkou moukou, aby brambory nezčernaly. Dále přidáme 2 lžíce provensálského koření, s ... Pokračovat »
Nádivka
Teplé předkrmy → Uzeninu a veku nakrájíme na kostičky. Dáme do mísy. Rozšleháme vejce a nalijeme na veku a maso. Okořeníme, přilijeme trochu mléka a podle hustoty přidáme krupičku. Dáme do vymazané ... Pokračovat »
Ztracená vejce
Teplé předkrmy → Vodu s octem nalijeme do misky a zakryté zahříváme v mikrovlnné troubě při plném výkonu do bodu varu. Vejce rozklepneme, žloutek propíchneme a pak necháme vejce sklouznout do vaříc ... Pokračovat »
Bramborák na plech
Teplé předkrmy → Do mísy nasypeme mouku, uděláme v ní důlek, do kterého nadrobíme droždí, zalijeme trochou vlažného mléka a necháme vykynout. Přidáme vejce, nastrouhané brambory, pokrájenou cibuli, ... Pokračovat »
Sekanice
Teplé předkrmy → Maso nakrájíme na kostičky. Přidáme nakrájenou veku, žloutky, osolíme, opepříme, dochutíme majoránkou a prolisovaným česnekem. Nakonec lehce vmícháme tuhý sníh ušlehaný z bílků. Př ... Pokračovat »
Nakládaný sýr
Studené předkrmy → Sýry nakrájíme na kostky, cibuli na proužky, česnek na plátky. Suroviny vrstvíme do sklenice. Zalijeme olejem a necháme několik dní uležet v chladu. ... Pokračovat »
Smažená cibulka v lahodném těstíčku
Teplé předkrmy → Cibuli oloupeme a nakrájíme na silnější kolečka. Osolíme ji. Z vejce, hladké mouky, nasekané slaniny a trochy mléka připravíme těstíčko, ve kterém namáčíme plátky cibule a smažíme ... Pokračovat »
Velikonoční nádivka s uzeným masem
Teplé předkrmy → Maso nakrájíme. Vejce rozklepneme a oddělíme bílky od žloutků. Rohlíky nakrájíme a zalijeme mlékem. Potom je mírně vymačkáme a přebytečné mléko slijeme. Maso smícháme s rohlíky, os ... Pokračovat »
Sardinková pomazánkaOlina
Studené předkrmy → V kuchyňském robotu sekáme na drobno cibuli, přidáme sardinky (olej slijeme), pomazánkové máslo, lžičku plnotučné hořčice, sůl a pepř chuti. ozdobíme rajčetem. ... Pokračovat »
Pomazánka z droždí
Studené předkrmy → Cibuli zpěníme na oleji, přidáme droždí a bujon. Jakmile droždí změkne, rozklepneme vejce a mícháme do zhoustnutí. Dochutíme pepřem a sladkou paprikou. ... Pokračovat »