Špízy z kapra s ananasem
Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 9 231×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Špízy z kapra s ananasem ingredience:
1/2 vykoštěného kapra bez kůže, 1/4 oloupaného čerstvého ananasu, 1 zelená paprika, 2 lžíce oleje
Marináda: 1/4 hrnku ananasové šťávy, 2 najemno nakrájené stroužky česneku, 2 lžíce oleje, 2 lžíce tmavého cukru, 1 lžička strouhaného zázvoru, 1 lžička anglické nebo sušené hořčice
Špízy z kapra s ananasem postup:
Suroviny na marinádu promícháme. Na kostky nakrájeného kapra promícháme s marinádou a v lednici necháme zakryté hodinu odležet. Maso napichujeme střídavě s kousky ananasu a papriky na jehly. Špízy zprudka opečeme na teflonové pánvi na oleji, přendáme je do pekáčku a dopečeme v troubě vyhřáté na 195 °C 8 minut.Fotografie
Ohodnoťte recept "Špízy z kapra s ananasem"
Zkuste také
Reklama