Vaječný koňak - Domácí vaječný likér
Zařazeno v kategorii: Recepty - Nápoje > Domácí vína a kořalky
Autor: Lenka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 48 168×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Vaječný koňak - Domácí vaječný likér ingredience:
1 Tatra,
1 Salko,
5 žloutků,
1 vanilkový cukr,
1/4 l Rumu
Vaječný koňak - Domácí vaječný likér postup:
Žloutky ušleháme s cukrem (cukr není nutný - Salko je dostatečně sladké), přidáme Tatru, Salko, Rum.Nalejeme zpět do láhve. Necháme minimálně 1 týden odležet. Čím déle odpočívá, tím je lepší.
Fotografie
Ohodnoťte recept "Vaječný koňak - Domácí vaječný likér"
Zkuste také
Reklama