Dnes je Středa 13.11.2024 a svátek má Tibor | V databázi máme 4 808 receptů


Zvěřina (celkem 27)

  • Králík na víně

    Zvěřina → Očištěného králíka rozdělíme na porce, opláchneme, osušíme a osolíme. V kastrolu na oleji smícháme s polovinou dávky másla necháme zpěnit cibuli. Přidáme porce králíka, opečeme je, ... Pokračovat »

  • Pečený králík

    Zvěřina → Omytého a osušeného králíka uvnitř i z venku potřeme solí a vložíme do pekáče, vymazaného sádlem. Přidáme uzené maso, oloupanou a rozpůlenou cibuli, oloupaný česnek a oboje maso po ... Pokračovat »

  • Králík na smetaně

    Zvěřina → Omyté předky potřeme solí a pepřem a na rozpáleném oleji prudce osmahneme ze všech stran. Přidáme na tenká kolečka nakrájenou cibuli, krátce podusímke, mírně podlijeme vodou s rozp ... Pokračovat »

  • Pečený bažant

    Zvěřina → Omytého bažanta potřeme uvnitř i na povrchu solí a prošpikujeme nudličkami slaniny. Vložíme jej na rozpuštěné máslo, přidáme pepř, mírně podlijeme a v troubě zvolna pečeme do měkka ... Pokračovat »

  • Kančí guláš

    Zvěřina → Kančí maso nakrájíme na kostičky.Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli,krátce opečeme,přídáme nakrájené maso,osolíme,opepříme,posypeme gulášovým koření,pálivou paprikou,divokým koření ... Pokračovat »

  • Dančí se šípkovou omáčkou

    Zvěřina → Připravíme si mořidlo: svaříme vodu a ocet a vše koření, necháme vystydnout a mezi tím odblaníme maso. Zeleninu očistíme a nakrájíme na větší kusy. Do vychladlého nálevu dáme maso ... Pokračovat »

  • Srnčí na divoko

    Zvěřina → 1. Očištěné maso důkladně odblaníme, osolíme, opeříme, zakapeme olejem, necháme odležet. 2. Špek, cibuli a zeleninu nakrájíme na drobné kostky. 3. Na části oleje vypečeme slaninu ... Pokračovat »

← Předchozí


Poslední přidané recepty

Pár rad a tipů

Newsletter



Nejoblíbenější recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku


    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci