Panna cotta
Zařazeno v kategorii: Recepty - Moučníky, dezerty > Ostatní moučníky a dezerty
Autor: Dáda
před 13 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 25 933×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Panna cotta ingredience:
5 plátků želatiny
300ml smetany ke šlehání
200ml bílého jogurtu
4 lžíce cukru
1/2 vanilkového lusku
Panna cotta postup:
Želatinu zakapeme několika lžícemi vody. Smetanu a jogurt dáme do hrnce, přidáme cukr a dužinu z vanilky. Přivedeme k varu. Necháme asi 30s projít varem, pak oheň ztlumíme a vmícháme želatinu. Mícháme dokud se želatina nerozpustí. Pak odstavíme z ohně. Formy si vymažeme lehce olejem, do nich dáme směs a necháme v chladu pořádně ztuhnout. Na talíři zdobíme podle vlastní fantazie.Fotografie
Ohodnoťte recept "Panna cotta"
Zkuste také
Reklama