Dnes je Pondělí 11.11.2024 a svátek má Martin | V databázi máme 4 808 receptů


Rizoto s hříbky a parmazánem

Zařazeno v kategorii: Recepty - Těstoviny, noky > Rizota
Autor: Karča

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Rizoto s hříbky a parmazánem ingredience:

250g rýže
2dc bílého vína
zeleninový vývar
1 cibule
2 lžíce másla
150g hříbků
50g parmazánu

Rizoto s hříbky a parmazánem postup:

Hříbky očistíme a nakrájíme na kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Na rozehřátém másle osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme hříbky a krátce orestujeme. Po chvíli přidáme rýži, zalijeme bílým vínem, přilijeme trochu vývaru a za občasného dolévání vývarem vaříme rýži do měkka. Rizoto musí být kašovité. Do skoro hotového rizota vmícháme asi 40g parmazánu. Promícháme a servírujeme. Na talíři posypeme zbytkem parmazánu.

Fotografie

Ohodnoťte recept "Rizoto s hříbky a parmazánem"

Stav hlasování: 2.7/5 (183 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Vstupte do diskuse receptu Rizoto s hříbky a parmazánem ...

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Rizota

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci