Dnes je Čtvrtek 7.11.2024 a svátek má Saskie | V databázi máme 4 808 receptů


Srnčí ragú

Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Lucka

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Srnčí ragú ingredience:

800g srnčího masa, 3 lžíce másla, 40g slaniny, 200g kořenové zeleniny, cibule, 3 kuličky pepře, 3 kuličky nového koření, bobkový list, špetka tymiánu, lžíce hladké mouky, 2dl červeného vína, 2 lžíce citrónové šťávy

Srnčí ragú postup:

Na kostičky nakrájenou cibuli zpěníme na rozehřátém másle, přidáme očištěnou, na kolečka nakrájenou zeleninu, na kostičky nakrájené maso a slaninu a vše osmahneme. Potom zalijeme vodou, přidáme koření a zvolna dusíme. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, zředíme vodou, rozšleháme a povaříme. Nakonec omáčku prolisujeme, zalijeme vínem a citrónovou šťávou, vložíme zpět maso a prohřejeme.

Fotografie

Ohodnoťte recept "Srnčí ragú"

Stav hlasování: 2.4/5 (150 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Vstupte do diskuse receptu Srnčí ragú ...

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Zvěřina

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci