Čekankové puky se sýrem Tartare
Zařazeno v kategorii: Recepty - Předkrmy > Studené předkrmy
Autor: Adéla
před osmi roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 13 433×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Čekankové puky se sýrem Tartare ingredience:
1 puk bílé čekanky
1 pomeranč
1 balení sýra Tartare Apérifrais Provence
hrst vlašských ořechů
hrst sušených brusinek
med na zakápnutí
Čekankové puky se sýrem Tartare postup:
Rozdělte čekanku na jednotlivé puky, ozdobte je kostičkami vykrájeného pomeranče, Tartare Apérifrais Provence, na sucho praženými nasekanými vlašskými ořechy, brusinkami a na závěr vše zakápněte medem.Fotografie
Ohodnoťte recept "Čekankové puky se sýrem Tartare"
Zkuste také
Reklama