Drůbeží čína s ananasem
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Drůbež
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 12 404×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Drůbeží čína s ananasem ingredience:
300g kuřecích prsou, půl plechovky ananasu, 150g mraženého hrášku, 2 zelené papriky nebo půl porku, Marináda na maso: lžíce worchesteru, lžíce soj.omáčky, půl kávové lžičky třtinového cukru, trochu koření na čínu(Vitana, Kotányi), 2 lžíce oleje, střik rybí omáčky
Drůbeží čína s ananasem postup:
Maso nakrájíme na nudličky a dáme odležet do rozšlehané marinády alespoň na 2 hodiny.Poté opečeme do tmavší barvy na pánvi bez tuku, přidáme ananas, lehce opečeme a zastříkneme pár lžícemi ananas.šťávy, odvaříme a přidáme hrášek a papriku či porek.Krátce zprudka orestujeme.Ochutnáme a podle chuti zastříkneme sojovou omáčkou(pozor-málo) a dochutíme mletým pepřem či solí.Fotografie
Ohodnoťte recept "Drůbeží čína s ananasem"
Zkuste také
Reklama