Dnes je Pondělí 11.11.2024 a svátek má Martin | V databázi máme 4 808 receptů


Pečený králík v marinádě

Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Drůbež
Autor: Drahuška

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Pečený králík v marinádě ingredience:

1 králík

Marináda:
150g rozpuštěného másla
1 lžíce worcesteru
1 lžíce octa
1 lžíce cukru
100ml kečupu
5 stroužků česneku
1 cibule
chilli koření
sůl a pepř podle chuti




Pečený králík v marinádě postup:

Cibuli a česnek nakrájené na kolečka, promícháme s worcesterem, octem, cukrem, kečupem, chilli, solí a pepřem. Králíka naporcujeme a naložíme do marinády nejlépe přes noc. Pak přendáme na pekáč, lehce podlijeme vodou a dáme péct přikryté do vyhřáté trouby. Během pečení přeléváme vypečenou šťávou a podle potřeby přiléváme trochu vody. Ke konci pečení (asi 20 minut před koncem) pečeme odkryté a necháme udělat na králíkovi kůrku.

Fotografie

K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.

Ohodnoťte recept "Pečený králík v marinádě"

Stav hlasování: 2.2/5 (303 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Vstupte do diskuse receptu Pečený králík v marinádě ...

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Drůbež

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci