Dušené hlávkové zelí
Zařazeno v kategorii: Recepty - Zelenina
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 19 592×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Dušené hlávkové zelí ingredience:
1 velká cibule, 2 lžíce olejem, 600g hlávkového zelí, sůl, mletý kmín, cukr, ocet
Dušené hlávkové zelí postup:
Nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme zelí nakrájené na nudličky, osolíme, ochutíme kmínem a za občasného míchání dusíme doměkka. Zelí ochutíme cukrem a octem.Fotografie
Ohodnoťte recept "Dušené hlávkové zelí"
Zkuste také
Reklama