Kuře nebo slepice na paprice - Recepty
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Drůbež
Autor: Lenka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 15 309×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Kuře nebo slepice na paprice - Recepty ingredience:
Půlka kuřete nebo slepice, 1 cibule, 1 lžička mleté sladké papriky, trochu oleje, 250 ml smetany, 2 lžíce hladké mouky, sůl
Kuře nebo slepice na paprice - Recepty postup:
Kuře nebo slepici uvaříme doměkka v osolené vodě. Na oleji osmahneme do zesklovatění pokrájenou cibuli, přidáme papriku, zamícháme, ihned zalijeme kuřecím (slepičím) vývarem a přivedeme k varu. Ve smetaně rozkvedláme mouku a přes sítko vlijeme do paprikového vývaru. Promícháme a 5 - 10 minut povaříme. Maso obereme z kostí, nakrájíme na kousky a vložíme do omáčky. Podle chuti přisolíme. Podáváme s houskovým knedlíkem nebo s těstovinami.Fotografie
Ohodnoťte recept "Kuře nebo slepice na paprice - Recepty"
Zkuste také
Reklama