Kuřecí karbanátky Caesar
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Drůbež
Autor: lucka
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 15 464×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Kuřecí karbanátky Caesar ingredience:
500g nahrubo umletého kuřecího masa
2 stroužky rozmačkaného česneku
1 svazek jarních cibulek nadrobno nakrájených
strouhaná kůra z 1 citronu
50g nastrouhaného parmazánu
2 ančovičky nakrájené na kousky
8 plátky prorostlé slaniny
sůl a pepř
Příloha:
1 polévková lžíce olivového oleje
4 malé bagetky, podélně rozkrojené
1 malý hlávkový salát
salátová zálivka
strouhaný parmezán
Kuřecí karbanátky Caesar postup:
Všechny ingredience kromě slaniny smícháme dohromady, dochutíme solí a pepřem. Masovou směs rozdělíme na 4 díly a vytvarujeme z nich klasické karbanátky. Jednotlivé karbanátky zabalíme do dvou plátků slaniny, vložíme do mísy a necháme hodinu odležet v chladu.Karbanátky potřeme trochou olivového oleje a opékáme je na pánvi ze všech stran.
Rozkrojené bagetky potřeme zevnitř olejem a opečeme je v troubě dozlatova. Bagetky vyložíme listy salátu, pokapeme salátovou zálivkou a nakonec do nich vložíme hotový karbanátek posypaný strouhaným parmezánem.
Fotografie
Ohodnoťte recept "Kuřecí karbanátky Caesar"
Zkuste také
Reklama