Dnes je Středa 13.11.2024 a svátek má Tibor | V databázi máme 4 808 receptů


Segedínský guláš

Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Lenka

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Segedínský guláš ingredience:

600 g vepřového masa z ramínka, 400 g kyselého zelí, 2 dl smetany, 2 lžíce hladké mouky, 40 g sádla, 1 cibule, česnek, kostka masoxu, mletá paprika, pepř, kmín, sůl

Segedínský guláš postup:

Cibuli drobně nakrájíme a zpěníme na sádle. Přidáme na kostky nakrájené maso, zaprášíme paprikou, osmahneme, přidáme prolisovaný česnek, tlučený kmín, osolíme, opepříme a podlijeme vývarem z masoxu. Dusíme za častého míchání doměkka a podle potřeby, ale ne příliš, podléváme. Zelí udusíme na trošce sádla podlité vodou doměkka, pak přidáme k masu, promícháme, povaříme a zahustíme smetanou, ve které rozkvedláme mouku. Pokud je segedín málo červený, rozpustíme lžíci tuku, přidáme mletou papriku, zpěníme a vlijeme do guláše. Podáváme s houskovým knedlíkem.

Fotografie

Ohodnoťte recept "Segedínský guláš"

Stav hlasování: 3.0/5 (86 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Vstupte do diskuse receptu Segedínský guláš ...

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci