Vepřové kotlety trojí chuti
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 10 436×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Vepřové kotlety trojí chuti ingredience:
4 vepřové kotlety, sůl, pepř, hladká mouka, 2 lžíce oleje, 1 lžíce másla, 1 cibule, 100g sterilizovaných žampionů, 2 sterilizované okurky, 10 oliv
Vepřové kotlety trojí chuti postup:
Kotlety na okraji naříznemem zlehka naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Pak je na oleji z obou stran zprudka opečeme. Přidáme máslo, nadrobno nakrájenou cibuli, plátky žampionů, sterilovaných okurek a oliv, osmahneme, snížíme teplotu a zvolna dohotovýme.Fotografie
Ohodnoťte recept "Vepřové kotlety trojí chuti"
Zkuste také
Reklama