Dnes je Čtvrtek 7.11.2024 a svátek má Saskie | V databázi máme 4 808 receptů


Boršč

Zařazeno v kategorii: Recepty - Polévky > Ostatní polévky
Autor: Dáša

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Boršč ingredience:

250dkg hovězího předního
250dkg vepřové plece
2 mrkve
1 celer
2 petržele
1/2menšího hlávkového zelí
1 rajský protlak
1 sklenička sterilované řepy
1 cibule
3 stroužky česneku
3 bobkové listy,6 kuliček nového koření,sůl,pepř,
1 kysaná smetana
2 lžíce másla

Jíška:máslo,hlad.mouka




Boršč postup:

Uvaříme maso s bobkovým listem, novým kořením a solí do měkka. Zeleninu, zelí a cibuli nakrájíme na drobné kostičky a orestujeme na másle , pak přidáme protlak, mírně restneme a zalejeme horkým vývarem. K měkké zelenině přidáme řepu, jíšku, česnek a povaříme. Ochutíme solí a pepřem a přidáme nakrájené maso.
Na talíři zdobíme zakysanou smetanou.

Fotografie

K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.

Ohodnoťte recept "Boršč "

Stav hlasování: 2.4/5 (163 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Vstupte do diskuse receptu Boršč ...

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Ostatní polévky

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci