Bramborovo-hrášková krémová polévka
Zařazeno v kategorii: Recepty - Polévky > Ostatní polévky
Autor: Romana Važanská-Rubášová
před osmi roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 14 756×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Bramborovo-hrášková krémová polévka ingredience:
asi 400 g oloupaných a nakrájených brambor
1 velká cibule
sůl, pepř
1 l vývaru
1 smetana
kousek másla a trochu oleje
čerstvou petrželku
česnek
asi 300 g mraženého hrášku
opečené uzené maso
Bramborovo-hrášková krémová polévka postup:
Na oleji a másle opečeme cibuli s bramborami, pak zalijeme vývarem, přidáme sůl, pepř, česnek, nasekanou petrželku, povaříme a přidáme hrášek , ještě 5 minut povaříme. Rozmixujeme , přidáme smetanu . Nakonec přidáme opečené na kostičky nakrájené uzené maso.Fotografie
Ohodnoťte recept "Bramborovo-hrášková krémová polévka"
Zkuste také
Reklama