Francouzská cibulačka
Zařazeno v kategorii: Recepty - Polévky > Ostatní polévky
Autor: nina
před 13 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 1 komentář zobrazeno 77 055×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Francouzská cibulačka ingredience:
380g cibule
70g rostlinného tuku
1l vývaru
sůl, pepř podle chuti
100ml bílého vína
Francouzská cibulačka postup:
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Tuk rozpustíme a cibuli na něm osmahneme. Přidáme vývar a vaříme do měkka. Osolíme a opepříme podle chuti, přidáme víno a vaříme ještě asi 15 minut. Na talíři můžeme doplnit krutónky a posypat sýrem.Fotografie
Ohodnoťte recept "Francouzská cibulačka"
Zkuste také
Reklama