Jehněčí plátky v jogurtové marinádě
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Skopové, telecí a jiné maso
Autor: Káťa
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 12 564×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Jehněčí plátky v jogurtové marinádě ingredience:
4 jehněčí plátky
Marináda:
2 bílé jogury
100ml bílého vína
lžíce olivového oleje
bylinky
sůl, pepř
Jehněčí plátky v jogurtové marinádě postup:
Z jogurtu, vína, oleje, nasekaných bylinek, soli a pepře umícháme marinádu. Plátky masa polijeme marinádou a necháme v chladu asi 3 hodiny marinovat (nejlepší je ovšem přes noc). Na oleji z obou stran opékáme do měkka.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Jehněčí plátky v jogurtové marinádě"
Zkuste také
Reklama