Pštrosí vejce
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Skopové, telecí a jiné maso
Autor: Táňa
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 24 960×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Pštrosí vejce ingredience:
1 kg mletého masa(hovězí s vepřovým)
2 cibule
česnek podle chuti
3 vejce do mletého
sůl
pepř
majoránka
mletý kmín
strouhanka
6 vajec vařených natvrdo
Pštrosí vejce postup:
Do mletého masa zapracujeme všechny suroviny a dobře prohněteme. Podle potřeby ještě dochutíme. Tuto hmotu rozdělíme na 6 stejných dílů a do každé rozdělené části mletého masa dobře zabalíme vychladlé oloupané celé vejce. Smažíme ve větším množství oleje v menším kastrůlku vzhledem k velikosti vajec. Velice dobrá je k pštrosímu vejci bramborová kaše.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Pštrosí vejce"
Zkuste také
Reklama